måndag 22 december 2014

Dan före dan före dopparedan

Idag har vi varit ute och kört runt med en hyrbil. Vi har kört upp på norra sidan och tittat runt i byarna Augulosc och Vallhermosa m.m. Det är mycket vackert när man kommer upp en bit i bergen. Det blev lunch på en liten restaurang typiskt spansk gryta på getkött och en kikärtsgryta. 
Utav en slump hamnade vi sen på ett ställe som var byggt precis på och till och med över bergskanten. Utsikten var mer än fantastisk och allt var så vackert ordnat med stenläggning och nyplanterade växter . Här fanns också en restaurang men då hade vi ju precis ätit oss mätta så det var inte aktuellt med något nytt födointaget just då. Bilfärden gick på dom supersmala gatorna och då och då blev dom ännu smalare. Som vanligt förirrade vi oss in i en gränd där gatan om den nu kan kallas så  blev så smal att ett möte var näst in till omöjligt . Som tur är är min chafför lugn o sansad med stor körskicklighet och slänger inte ut mej då jag blir tokhysterisk utan stänger bara öronen och kör vidare.
Tur för mej annars hade jag nog blivit stående längs nån bygata i bergen både en o två gånger.
På vägen till baka till Valle var det bara 8.5 grader i bergen. Det är konstigt med dom stora temperaturskinaderna .
Eftersom fotona ej finns med från gårdagens utflykt till Vallhermosa m.m. Lägger jag in två bilder från morgonens uppvisning sedd från vår balkong. Första parkett kan man nog sälja.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar