söndag 8 januari 2017

Barfotavandring


Igår vandrade vi i regnskogen vi valde det på grund av den kraftiga blåsten. Med oss hade vi en tysk kvinna som jag träffat tidigare men inte vandrat med. Hon har den lilla egenheten att hon vandrar barfota. Antar att hennes fotsulor är riktigt härdade. Vandringen blev lyckad och ibland knakade det i dom gamla mossbelupna träden. I Las Hayas fick vi åter igen med oss en färsk getost att dela på.
På kvällen besökte Manfred och jag en för oss ny restaurang "Sebastian" som vi blivit rekommenderade. Dom är specialiserade på fisk och maten var både jättegod och mycket riklig. Det fina med restaurang Sebastian är också att den ligger här uppe i Callera påsamma höjd som vi bor . Går man dit så behöver man inte gå ner för trapporna en extra gång vilket underlättar när man varit ute och promenerat under större delen av dagen.
Idag har blåsten bedarrat något och vi gjorde ett besök på marknaden där jag köpte två små tavlor gjorda av naturmaterial ,fina tycker jag och väldigt uppfinningsrikt av den som gjort dom. Kanske skulle man kunna få inspiration och tillverka något i den stilen men med andra material . Tyvärr är jag inte konstnärligt lagd men önskar att jag vore det.







1 kommentar:

  1. Vad kul att få uppleva andra länders traditioner med trettondagsfirandet. (Sen ser era fiskportioner inte helt otäcka ut)!
    //B-M

    SvaraRadera