tisdag 24 januari 2017

Vandring med stor grupp.

Igår hade vi två bilar och med 8 personer for vi till St. Klara för att vandra där. Det är en vandring som jag gjort flera gånger tidigare men det är verkligen fint att komma dit med en fantastisk utsikt åt flera håll. Vägen dit med bil är rätt smal ,krokig och guppig så det är bra om man har en van chaufför.
Idag visade sig det att det är svårt att hålla ihop en så pass stor grupp. Olika viljor , och brist på information gjorde att två personer avvek. Dessa två meddelade sig senare via mobil men då hade redan en sämre stämning uppstått och det kändes inte bra. Tråkigt men hoppas att sådant inte upprepas.
Idag har Manfred och jag gjort en egen liten runda uppe i Arure mest för att Manfred ska få titta på naturen här en sista gång. Det är fantastiskt grönt och blommande för tillfället. La Gomera visar sin grönska i fulla drag och vi är oerhört tacksamma att kunna vara här och uppleva detta.



1 kommentar:

  1. Kan tänka mig att ön är ljuvlig när allt börjar blomma! Sen är det väl så att det inte alltid är lätt att få en för stor grupp att jobba åt samma håll. Viljor och förutsättningar varierar lite för mycket. Ha några sköna sista veckor. Här blir det fortfarande ingen vinter! B-M

    SvaraRadera