söndag 1 januari 2017

Gott Nytt 2017

Gårdagen gick i lugnets tecken. Vi var båda lite ansträngda i höft,knä och fotleder efter vandringen tur och retur till Pastrana dagen innan. Vi handlade hem mat för vår nyårsmiddag eftersom vi beslutat oss för att äta hemma denna kväll. Jag inhandlade kött hos slaktaren och sedan köpte vi allahanda grönsaker. Vi lagade maten ,åt och begav oss sen ut på en kvällspromenad för att kolla in vad folk hade för sig denna årets sista kväll. Döm om vår stora förvåning då vi fick se att så gott som varenda restaurang och café hade bommat igen. Det var så gott som folktomt , bara några extra fint uppklädda engelsmän irrade omkring troligtvis för att hitta någonstans att äta och dricka. Vi gick hem och drack vin och tittade på tv som visade nyårsfirande från spanska fastlandet och på dom olika kanariska öarna. På så sätt kunde vi skåla i cava två gånger eftersom vi här ligger en timme senare.
När vår klocka slog tolv kunde vi dock titta på fyrverkerier från alla olika håll på vår balkong.
Idag är fortfarande allt stängt men vi gjorde en promenad förbi golfhotellet och längre bort där det finns ett par stenstränder . Här finns grottor där vissa turister hittar en gratis boplats om än inte så bekväm.
Vid dessa stränder finns inget förutom sten och natur , inga affärer eller kiosker , ej heller några restauranger så dom som vill sova och leva här får bära med sig all mat och även dricksvatten. Lite i obekvämaste laget Inget för mej ,det är jag för lat och bekväm för. 

GOTT NYTT ÅR Till er alla som följer mej på min blogg . Hoppas 2017 blir ett fint år för oss alla.




2 kommentarer:

  1. Ett riktigt Gott Nytt År önskas er båda och ha det riktigt skönt även fortsättningsvis. (Själv ska jag operera åderbråck i morgon, inte lika kul, men skönt när det blir gjort).
    Kram B-M

    SvaraRadera
  2. Lycka till med operationen det blir nog bra efter det är gjort.Ibland får man stå ut med de mindre roliga sakerna. Kram

    SvaraRadera