torsdag 27 november 2014

La Calera


Idag på morgonen beslöt jag mej för att promenera upp till Calera . Det ligger så vackert på sluttningen ner mot Valles Playa . Det sluttar alltså uppför hela tiden och sen blir det trappor. Hade tänkt mej upp till en utsiktsplats men valde fel gator och kom fram till finito. Ingen fara skedd jag gör ett nytt försök en annan dag.
Väl nerstigen fr.ån trapporna satta jag mej på ett litet caf'e och beställde in en zumo mix. En juice av olika frukter troligtvis en hel del papaya m.m. Mycket god och troligtvis vitaminrik.
Kom i samspråk med en tysk som undrade om jag varit på El Hierro. Samma fråga fick jag igår utav ett par . El Hierro är den minsta av dom kanariska öarna . Här bor tror jag ca. 10000 mäniskor. Det är inte länge sen dom hade ett vulkanutbrott på ön. Det är lite knöligt att ta sig dit eftersom ingen båt går från La Gomera utan man måste in till Teneriffa och ta en båt därifrån alt. flyg. Dom som berättat för mej om El Hierro har sagt att där kan man vandra i timmar utan att stöta på en levande varelse. Unikt för en tysk kanske men jag lever i sån miljö hemma och tycker det är roligt med lite folk att titta på här.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar