lördag 26 november 2016

Lördag

Idag regnar det och himlen är grå. Det är också vad väderlekstjänsten utlovat. Vi får försöka slå ihjäl dagen ändå och se fram mot bättre väder framöver. Igårmorse for vi upp till Epina igen och gjorde en vandring till Las Creces . Denna vandring skulle Hilde, Manfred och jag gjort i januari men eftersom Vivianne inte var med och lotsade oss gick vi fel och kom fram till Macayo istället. Den vandringen var också bra förutom att sista biten gick på landsvägen . Idag med två erfarna guider var det ingen risk att vi skulle villa bort oss. Vädret var ok , på andra sidan barrancon sken solen men vi gick mest i skuggan. Det kan också vara bra för då blir man inte svettig. Första delen var rätt plan men sista tredjedelen var ganska brant uppför och mer uppför så det kändes i ben och flåset .
.Tyvärr så är lite kvar av den förkylning jag haft åtminstone så mycket att jag har något att skylla på. Kören har också fått stå tillbaka eftersom rösten är fortsatt kraxig . 
På kvällen gick jag till Vueltas och hämtade en halv kyckling ,har ju varit på gång vid ett flertal tillfällen men det har aldrig blivit av. Vi lyckades sen få in tysk tv och kollade på en tysk komedi annars har det varit dåligt med tv-tittandet eftersom det är spanska kanaler som gäller.


En konstig regnbåge , om man tittar noga kan man se den X 2 en svag till vänster om den tydliga.

   
 Ett litet vattenfall 
 
   
     Regnskogen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar