onsdag 23 december 2015

Dagarna före Jul

I måndags gick Manfred och jag på en liten egen tur ,vi gick från Arure till berget la me'rca och följde sen vandringsstigen en bit . Det är rätt högt upp ca 830 m. Men eftersom Arure ligger högt var det ingen direkt stigning utan rätt plant. Vad värre var var blåsten som tog tag i oss när det var oskyddat. Vi träffade på en del Getter som håller till i skrevor o sluttningar.



På tisdagen var det tänkt  att vandra i gruppen med Vivian som guide. Tyvärr blev hon förhindrad så vi blev utan vägvisare och fick försöka hitta på egen hand . Det gick bra i början , buss till Epina och därefter in på en vandringsled som visade sig vara både naturskön och lättvandrad. Det sluttade mestadels nedför och det var fina utsiktsmöjlogheter ned mot Vallehermoso. Tyvärr kom vi inte dit vi hade tänkt , men vad gör det , det var i vilket fall en underbar vandring och vi hann t.o. m. med bussen tillbaka. På kvällen var det musik vid Playa , en mexikanska med orkester spelade o sjöng och väldigt många mäniskor hade samlats där för denna gratiskonsert. Själv tyckte jag nästan att det var roligast att titta på dom små barnen som sprang runt ,dansade och klappade händer. Det har tillkommit många barnfamiljer här de senaste dagarna . Dom passar säkerligen på att komma när det är skolledighet antar jag. 
Det finns även väldigt många här som har hund och det är också roligt att iaktta när dom ska nosa på varandra och fastställa om dom ska gilla varandra eller inte. Oftast är det då den minsta hunden som är ettrigast och mopsar upp sig. 













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar