måndag 28 december 2015

Inte många dagar kvar

Det är idag den 28  dec. Och inte många dagar kvar på detta året. Igår kväll visades tillbakablickar på 2015 och vi började just undra vad som varit de största upplevelserna för oss personligen. Året har liksom bara runnit iväg och allt ar fungerat för oss utan några större problem. 
Annars har det ju varit många tråkiga händelser ute i värden med så många utsatta mäniskor på flykt. Dessutom alla dessa terroristdåd allt så overkligt och förfärligt . Vi får hoppas att 2016 erbjuder mer fred och frid.
Det är nu heller inte mer än två dagar kvar tills Linnea o Alice kommer på besök ,oj vad jag ser fram mot detta. Hoppas på att vi får riktigt fint väder under tiden dom är här så vi kan bada mycket. 
Det har ju blåst en hel del ,juldagen och annandagen var rätt blåsiga så nu kan det gärna vara lite lugnt ett tag.
Igår natt regnade det så det var blött på gatorna och uppe i bergen blir det rätt halt o slirigt så vi satsar nu på en vandring imorgon tisdag. 
Här är rysligt mycket folk just nu , igår var stranden packad av solande o badande människor. Här brukar annars vara gott om plats , men inte just för tillfället , många har väl ledigt över helgerna och reser bort till solen och värmen för att komma från julstressen . 
Det var också en solig dag perfekt för stranden och idag ser det ut att upprepa sig.
   
    Skottkärror med bananer som vi såg igår på promenaden


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar