fredag 4 december 2015

Höga berg och djupa dalar

Idag torsdag har vi verkligen vandrat , jag är totalt slut. Det blev i längsta laget kan man tycka. Vi startade med hyr bil strax efter kl. 9 och kl 10 började äventyret. Vi utgick från en liten väg som går ner till Allojera en bit bortom Epina . Vandringen gick först nedför och nedför i barrancon sen lite uppför lite nedför och så fortsatte det mot Tazo .Mycket vackra vyer och vädret var strålande . Ingen vind men soligt och varmt delvis faktiskt för varmt speciellt i uppförsbackarna . Vid 13 tiden gjorde vi en matpaus och sträckte ut oss att vila i det gröna . Underbart att få pusta ut och hämta nya krafter. Efter vår siesta gick vi vidare och då blev det riktigt jobbigt efter en liten stund , bara uppåt , uppåt svetten lackade och stundtals kändes det som om avståndet till den parkerade bilen var ouppnåeligt . Någonstans väldigt högt upp kunde man skymta en bilväg men som sagt det var långt upp . Men skam den som ger sig ungefär kl 16.30 var vi tillbaka där vi börjat vandringen och kunde köra tillbaka de ca. 25 km . till Valle där vi kl 17.30 efter att ha tankat kunde lämna tillbaka lånebilen. 
Nu var  Inte bara jag var trött och utpumpad utan det var vi alla tre. På hemvägen gick Vivianne och jag till hamnpiren och drack en stor öl .  Jag kan lova att den smakade bra . 
Nu ska vi göra ett litet uppehåll över veckoslutet och vila våra ben o fötter . Sen får vi se vart det bär hän i nästa vecka . 
Imorgon får det bli strandliv .


     Underbar utsikt över terasserna samt havet.





   Mycket grönt och fina palmer . 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar