fredag 25 december 2015

Julafton

Ett fantastiskt väder på julafton som gjort för stranden. Känslan av jul var svår att infinna sig men telefonerade med mor,syster och barnen för att önska dem en God Jul och för  höra att alla hade det bra. På kvällen blev det restaurangbesök med grillad fiskplatta ,vin och till desert chokladmousse och kaffe .Manfrrd tog t.o.m. en cognac dagen till ära.senare på kvällen satt vi till långt in på balkongen och njöt av den ljumma vindstilla natten med den fina utsikten över vattnade och båtarna som lystes upp av en nästintill fullmåne.
Idag blåser det lite mer ,vinden kommer från ett annat håll men det ska säkerligen gå att få lite lä om man ger sig ut . Nu har vi precis avslutat vår frukost så dagen har precis börjat. Vi har tysk radio på och på så vis blir vi påminda om julhelgen för dom spelar julmusik och pratar julivädret mest hela tiden.
God fortsättning på Julen önskar jag er alla.

      
    Julaftonsmorgon  på stranden . 

   
   Ett helt fat med läckerheter från havet. 

1 kommentar:

  1. Passa på och njut! Igår (juldagen) regnade det på tvären här hemma, men idag fick vi på oss långkalsonger, mössa och rejäla vantar och tog en välbehövlig promenad på "Hälsoslingan" runt Falköping. Efter det smakade varm glögg och pepparkakor med Påverås mögelost och fikonmarmelad ljuvligt.
    Kram Britt-Marie

    SvaraRadera