fredag 23 januari 2015

Christies

Igår promenerade vi  till Playa Ingles Ellinor och jag. Vi tog med mackor o kaffe trodde vi .Det var ganska blåsigt som det ofta är där , men om man låg var det skönt. Efter ett tag skulle vi inta vår lilla med hävda matsäck men då upptäckte vi att vi bara hade mackor och en termos med hett vatten. Lite snopet men Pulverkaffet stod kvar på bänken i köket. Vi beslöt oss då för att bryta upp solbadandet och gå till den lilla butiken tyska bageriet och hämta en kaffe . Där finns också många både små o stora kakor och tårtor. Ellinor föll för frestelse och köpte en godbit som vi sen tillsammans med kaffet tog med oss till Playas mur där vi åt vår matsäck och kunde titta på folk. 
Här finns också Wi Fi så man kan läsa Aftonbladet m.m.
På kvällen gick vi och åt på Christies .Ellinor åt bläckfisk med gorgonzola sås på min rekommendation 
Det är den godaste gorgonzola sås  jag ätit , det tyckte Ellinor också men väldigt mäktig, måste vara mycket grädde i , ovanligt för att vara här där det annars inte serveras gräddsåser. 
Personalen  på Christies några killar är också så otroligt vänliga man känner sig som om det vore en riktig lyxkrog .om man väljer att sitta ute har man hela havet framför sig och ändå sitter man väldigt vindskyddad . Med andra ord en toppenrestaurang med fantastisk service. 
Till notan fick vi som avslutning ett glas cava 
Skål för en fin dag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar