torsdag 29 januari 2015

Step up

Idag tog jag på mej gympadojjorno också bestämde mej för att vandra upp till Los Granados . Manfred och jag har ju gått ifrån Los Granados och ner till dalen. Då sluttar det som sagt nedför men går man dit upp blir det uppförsbacke och otaliga trappsteg . Jag räknade ibörjan men kom av mej rätt snart.
Men vadå jag har ju gått trapporna upp till kinesiska muren då borde detta vara en enkel match tycker man. Jag blev riktigt trött och började undra om jag skulle hinna med bussen ner så jag fick jäkta lite. På slutet kom jag på att tiden räckte gott o väl och jag var framme vid busshållplatsen ca 20 min . innan bussen skulle komma. Ytterligare några äldre damer som är här på sång vecka kom och vi väntade och väntade ,efter ca. 20 min. efter utsatt tid kom äntligen bussen och döm om min förvåning den dundrade förbi utan att ta minsta notis om de fyra kvinnor som väntande på att få åka med.
Ja , ja bussen var inte alls fullsatt , kanske hade busschauffören en dålig dag eller en minneslucka vem vet.
Vi bestämde att försöka få tag på en taxi så jag gick in i en liten butik och fick hjälp med att ringa efter en taxibil. Några  minuter senare kom den och vi fick nöjet att åka ner till Vueltas . 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar