lördag 24 januari 2015

Fredag

Idag har vi  efter en förmiddag på stranden gått upp till Calera. Vi började med en Zumo mixta ,alltså en färskpressad juice utav blandade frukter. Dom är supergoda och kryllar säkert av vitaminer. 
Därefter gick vi upp en bit i Calera där finns många trappor att bestiga och som jag skrivit tidigare är utsikten när man kommer upp en bit gudomlig. Ellinor har lite problem med sina knän så vi tog det lugnt och begränsade promenaden för när man kommit hit ska man ju ner igen. 
Därefter gick vi ner till Playa och eftersom klockan redan hunnit bli fem var affärerna öppna efter siestan. Det finns några småbutiker på en liten gata som vi kollade lite i , men det blev inga stora inköp för vår del. Sen var det naturligtvis dags för att kolla solnedgången på Casa de la Playa med lite Sangria. Här sitter alltid mycket folk och det är ju inte så underligt eftersom läget här vid solens nedgång i havet är så optimal.
Till middag åt vi pizza på Pinoccio måste ju ta med Ellinor till min absoluta favorit pizzeria. Hon tog en pizza med serranoskinka och gorgonzola och den fick godkänt.
Vi avslutade sen kvällen med lite småprat på balkongen och sen var den dagen slut och God natt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar