onsdag 4 februari 2015

Fint med besök

Igår kom äntligen Yvonne och vi åkte tillsammans med sista bussen från San Sebastan till Valle gran Rey. Tyvärr är det ju kolsvart vid den tiden så man missar att kunna njuta av utsikten och naturen. 
När vi sen var framme i Valle vid 22 tiden blev vi sittande länge för vi hade mycket att prata om.
För min del blev natten se lite orolig eftersom La Goleta piratbaren hade håll i gång och dessutom var det en hund som emellanåt sjöng med i deras s.k. sång. Andra saker flög också runt i mitt huvud ,jag hade på dagen blivit kontaktad av mina båda fina grannar som  båda låg för ankare. Den ena med problem rygg och den andra med lite mer oklara symtom men ev. rätt allvarliga eftersom hon haft en lång tids sjukdom som hon behandlats för men som säkert kan finnas kvar som ett spöke. Till slut kom dock John Blund och tog mej in i sömnens land. Efter frukosten gick vi ut för att kolla vad vi måste handla. Yvonne älskar avacado så vi köpte en jättestor sådan och delade till lunch. Den var supergod cremig alldeles lagom mogen . Till avslut blev det en passionsfrukt som också trots sitt helt gröna skal var mogen och  läcker.

  
 Nu är det e.m och vi går mot Playa och hoppas på en fin solnedgång med sangria och sen 
 får det bli på fisk på Benjamin.

4 kommentarer:

  1. Det var väl gött för Yvonne med en stor mogen avocado! Som hon har längtat efter det / Peter

    SvaraRadera
  2. Ser mycket gott ut önskar er en rolig o fin vecka tillsammans!
    Kram Elsa.

    SvaraRadera
  3. Så kul med besök igen. Avokadon ser god ut.. Ha det riktigt kul nu. Kram

    SvaraRadera
  4. Ni får säkert en härlig tid tillsammans. Lär nog inte bli några långsamma stunder om jag känner er båda rätt! Ha det riktigt gott och njut av pensionärstillvaron! Kram Britt-Marie

    SvaraRadera