torsdag 12 februari 2015

Torsdag

Gårdagens inlägg var från onsdagen men skickades sent och klockan ville tydligen ha svensk tid helt plötsligt. Ja underliga äro teknikens vägar. Idag är det alldeles säkert torsdag och solen  har skinit  från en nästan molnfri himmel. På f.m. var  vi lata , jag solade lite och Yvonne kollade på nätet , läste tidningen osv. sen åt vi våra rester från igår som vi fått med oss i en frigolitlåda. Kotlett och kaninkött. Portionerna är bamse stora på Charco del Conde , två stora kotletter med grönsaker och pom frites det är för mycket , men eftersom vi vill minska matsvinnet så tog vi det med och vips var lunchen ordnad. 
Eftermiddagen har vi tillbringat till fots och vandrat nerför dalen från Los Granados och ner till Calera. 
Jag har ju gått där förr både uppför och nedför men ville gärna visa Yvonne hur vackert det är när man promenerar nerför berget mot dalen .


Vi gick sen lite i Calera och sen ner till Play där vi satte oss ner och blev underhållna av två tjejer som spelade gitarr o trummor . Med trötta varma fötter begav vi oss sen tillbaka till Vueltas och apartmentet för att  fräscha till oss lite innan dagens middag som får bli på La Salsa eftersom vi tänkte oss en pastarätt idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar