lördag 7 februari 2015

Fredag med förhinder

Idag har vi tagit en promenad till meditationscentrum  Argayall  och kollat lite vad man kan göra där. Dom erbjuder yoga och meditation för allmänheten enligt schema och tar betalt per timme. Blir lite sugen på att pröva yoga. Får fundera på saken. Vi fortsatte sedan förbi det jättestora rosé pepparträdet mot den tropiska fruktträdgården.idag hade dom visning men eftersom jag redan varit där och Yvonne besökt liknande vid tidigare tillfälle och annan plats tittade vi bara på infarten och vände om för att promenera tillbaka. 
Vi beslöt oss för att ta ett bussen till Arore och titta på utsikten och vandra runt lite där. När vi kom till busshållplatsen konstaterade vi båda att tunga mörka moln låg över berget La Merca och att det troligtvis skulle bli regn däruppe. Snabbt planerade vi om flexibla som vi är och gick istället för att äta lunch på Café del Sol som idag hade rårakor ( la Gomera style) på menyn . Det visste vi för vi hade frågat tidigare en dag när dessa skulle serveras eftersom det är Yvonnes älsklingsrätt. På café del Sol blev vi sittande en bra stund eftersom vi utnyttjade deras gratis Wi FI. Wi FI finns ju på många ställen en på vissa är det bättre och här på Café del Sol satt vi bra ,dessutom kom Pernille från Danmark in så vi fick en liten pratstund. Hon spelar gitarr och sjunger och hade i tisdags ett framträdande här på Café del Sol . Detta missade vi eftersom det var den kvällen Yvonne kom hit och då var det redan sen kväll.
E.m. ägnade vi åt läsning och prat sen tog vi oss till La Playa ,köpte vykort och tittade runt på lite olika ställen. Yvonne kände sig lite krasslig med halsont som redan på morgonen gjort sig märkbar men trots detta slank vi in på Pinoccio och åt varsin pizza innan vi gick tillbaka till Appartmentet och Yvonne drack te med ingefära. Nu hoppas vi att morgondagen blir soligare och att Yvonne blir bra i sin onda hals. Hon blev troligtvis smittad på flyget hit eftersom hon då satt strax bredvid en kvinna som  var genomförkyd .


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar