måndag 9 februari 2015

Morgonstund har guld i mun

Idag kom solen fram , all min tillbedjan verkade ha haft verkan. Efter frukosten gick vi till posten och sen till Playa för Yvonne ville titta på en sak i en affär där. Efteråt fikade vi för att sedan bege oss tillbaka till Vueltas. Tanken var att ta bussen upp till Arure för att där promenera omkring och framförallt titta på den vackra utsikten från utsiktsplattformen däruppe. Av detta blev nada eftersom stora svarta moln tornade upp sig över bergen igen. 
Det blev eftermiddags vila med en bok och en slummer istället.  Vädret är verkligen oberäkneligt för tillfället och det kan man tyvärr inte ändra på.
Senare på dagen gick vi till Timah och beställde biljetter till morgondagens örundtur med buss.
Vi får hoppas på det bästa och tänka positivt inför morgondagen.
Middag på restaurang Charko del Conde , Paella mixta, d.v.s. både  kyckling o skaldjur.  All mat serverads väldigt elegant där med olika tillbehör som pekade upp för att försköna intrycket. Paella var god även om det hade kunnat vara lite mer saffran och vitlök i, men det är kanske en smaksak.
Yvonne verkar ha fått tillbaka sin matlust och sina smaklökar och det är trevligt .
Efter denna middag gick vi till hotell Gran Rey för filmvisning. Det är Timah som varje måndag kl. 20.30 visar en informations film över La Gomera. Man får en inblick i naturen och bygden samt lite försmak på vandringar. Detta var nu ett litet förspel för Yvonne inför morgondagens heldagsutflykt.
Nu håller vi tummarna att vädrets makter är med oss imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar